Referentie Familie Douma

///Referentie Familie Douma
Referentie Familie Douma2019-02-12T09:10:13+00:00

Referentie familie Douma

Douwe en Ietie Douma hebben jarenlang een bedrijfswoning gehuurd bij het bedrijf waar Douwe werkte. Ze wilden niet meer bij het bedrijf wonen en gingen op zoek naar een leuke woning in Heerenveen.

Het voorwerk hadden ze al zelf gedaan er bleven twee vrijwel dezelfde woningen over. De woning die wat afwerking betreft het meest in de smaak viel ben ik met hun gaan bekijken. Maar uiteindelijk zijn we niet uit de prijs gekomen. Toen op naar de andere woning aan de Warring. Die woning was in eerste instantie afgevallen omdat het er rommelig was en er nog een aantal zaken moest gebeuren.

Douwe en Ietie

“Wij hebben altijd gehuurd en hadden geen idee wat er allemaal bij het kopen van een woning komt kijken”, aldus Ietie.

“Doordat het rommelig is weet je in eerste instantie niet wat er op je afkomt”, aldus Douwe, “maar Arno heeft alles voor ons op een rijtje gezet inclusief een kostenraming. Dat was zeer verhelderend. Veel van de zaken die aangepast moesten worden, hadden we waarschijnlijk in het andere huis toch ook willen doen. Misschien niet direct, maar binnen een paar jaar”. Uiteindelijk hebben Douwe en Ietie deze woning voor hetzelfde bedrag gekocht als waar de andere woning voor verkocht was, maar deze woning ligt wel aan het water en had al wel de tuindeuren die ze graag wilden hebben. “Wij zijn zeer tevreden met deze woning. Aanvankelijk zagen we dat niet zitten, maar dankzij de heldere adviezen hulp van Arno is het toch gelukt,” aldus Douwe en Ietie.

Bekijk ook andere referenties

Wilger en Hielkje Poiesz

“We wisten precies wat we wilden verbouwen aan de woning, daarvoor hebben we een architect ingeschakeld. We hadden het idee dat de vraagprijs aan de hoge kant was, maar wisten niet goed hoe we dit aan moesten pakken. Daarom hebben wij Arno ter Hart ingeschakeld.”

Lees complete referentie

Alwin en Simone Sixma

“We zijn erg onder de indruk van je professionaliteit en dienstgerichte instelling. Je hebt ons bijgestaan met raad en daad. Wat ons erg beviel was dat je zo goed meedacht in het aankoopproces. Je kon je goed inleven in onze koopwensen en wist dat te vertalen naar de praktijk.”

Lees complete referentie

Akkrum

Grou

Joure

Drachten

Heerenveen

Leeuwarden

Sneek

Gorredijk

Wolvega