Referentie Familie Sixma

///Referentie Familie Sixma
Referentie Familie Sixma2019-02-12T09:11:27+00:00

Referentie familie Sixma

Alwin en Simone Sixma waren op zoek naar een leuke vrijstaande woning in een van de dorpen in Boarnsterhim. Samen met hun ben ik op zoek gegaan en heb de gehele aankoop van A tot Z begeleid. Een woning in Terherne en een in Aldeboarn vielen af. Uiteindelijk werd het een woning aan de Wjitteringswei in Aldeboarn. Zij wonen hier nu met volle tevredenheid zoals u kunt lezen in onderstaande reactie die ik van hun heb ontvangen.

Alwin en Simone Sixma

Beste Arno,

Hierbij willen we je hartelijk bedanken voor je begeleiding bij de aankoop van ons nieuwe huis. We zijn erg onder de indruk van je professionaliteit en dienstgerichte instelling. Je hebt ons bijgestaan met raad en daad. Wat ons erg beviel was dat je zo goed meedacht in het aankoopproces. Je kon je goed inleven in onze koopwensen en wist dat te vertalen naar de praktijk. Tegelijkertijd was je ook in staat om ons te wijzen op de (on-)mogelijkheden van een pand. Je hebt verstand van zaken, financieel, onderhandelingstechnisch en bouwkundig, Daardoor kon je ons goed adviseren. Jouw stevige argumentatie en deugdelijke onderbouwing van je ideeën, heeft ons het vertrouwen gegeven dat we de juiste besluiten namen. Dat is voor ons zeer waardevol. Het heeft ertoe geleid dat we nu een superkoop hebben gedaan. We zijn erg blij dat we met jou in zee zijn gegaan!!

Alwin en Simone

Bekijk ook andere referenties

Wilger en Hielkje Poiesz

“We wisten precies wat we wilden verbouwen aan de woning, daarvoor hebben we een architect ingeschakeld. We hadden het idee dat de vraagprijs aan de hoge kant was, maar wisten niet goed hoe we dit aan moesten pakken. Daarom hebben wij Arno ter Hart ingeschakeld.”

Lees complete referentie

Douwe en Ietie Douma

“Doordat het rommelig is weet je in eerste instantie niet wat er op je afkomt”, aldus Douwe, “maar Arno heeft alles voor ons op een rijtje gezet inclusief een kostenraming. Dat was zeer verhelderend.” 

Lees complete referentie

Akkrum

Grou

Joure

Drachten

Heerenveen

Leeuwarden

Sneek

Gorredijk

Wolvega