Aankoopmakelaar Friesland

/Aankoopmakelaar Friesland
Aankoopmakelaar Friesland2020-12-28T17:43:03+00:00

Aankoopmakelaar Friesland

Wie een aankoopmakelaar in Friesland zoekt, is bij Arno ter Hart aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in de advisering bij de aankoop van woningen. Samen met u lopen wij het gehele aankooptraject door en staan we garant voor een deskundig en onafhankelijk advies. Aankoopmakelaar Ter Hart heeft een grote kennis van de woningmarkt in Friesland.

Budget aankoopadvies voor € 449,-. Onze contactgegevens. 
Compleet aankoopadvies voor € 1349,-. Onze contactgegevens.

Aankoopmakelaar zorgt voor resultaat

Door Ter Hart als aankoopmakelaar in te schakelen, profiteert u van onze know-how. Het resultaat is dat uw woning volledig voldoet aan uw verwachtingen en gekocht is voor een prijs die u zelf waarschijnlijk nooit had kunnen realiseren. Als u Ter Hart als aankoopmakelaar voor Friesland of omliggende provincies inschakelt, profiteert u van het feit dat wij dagelijks als aankoopmakelaar werkzaam zijn.

Zelf doen of een aankoopmakelaar inschakelen?

Als u besluit geen gebruik te maken van een aankoopmakelaar en dus besluit zelfstandig een woning te kopen, loopt u het risico dat problemen pas na enkele maanden of jaren aan het licht komen. Door een goed en professioneel onderzoek door een aankoopmakelaar wordt dit voorkomen.

Kosten en contact

Als u aankoopmakelaar Ter Hart wilt inschakelen voor een woning in Friesland (met name Heerenveen, Akkrum, Grou, Joure, Drachten, Leeuwarden, Sneek, Gorredijk, Wolvega), betaalt u slechts € 1349,- (inclusief BTW). U ontvangt dan alle diensten in één pakket. Bel voor meer informatie naar 0566-650223 of 06-22113750. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook: terhart@huiskoopadvies.nl

Ter Hart is een VastgoedPRO-makelaar die NRVT en VastgoedCert gecertificeerd is. Dit biedt u de volgende zekerheden:

  • Ter Hart is een gediplomeerde professional die voldoet aan de eisen van de brancheorganisatie, VastgoedPRO.
  • Ter Hart beschikt altijd over een afdoende bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
  • Ter Hart zal zich altijd houden aan de Erecode van VastgoedPRO. Hiermee handelt hij alleen in opdracht – en het belang – van u.
  • Ter Hart werkt conform de gedrags- en beroepsregels en taxatiestandaarden van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare taxatie.
  • Ter Hart is aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken voor de Makelaardij (SGC).  Als consument geniet u hierdoor de bescherming die u nodig heeft.

BENIEUWD WAT TER HART VOOR U KAN BETEKENEN?

Bel Ter Hart
Vrijblijvende afspraak

Akkrum

Grou

Joure

Drachten

Heerenveen

Leeuwarden

Sneek

Gorredijk

Wolvega