Aankooppakketten

/Aankooppakketten
Aankooppakketten2020-12-28T17:36:04+00:00

Aankooppakketten

Als u Ter Hart inschakelt is het resultaat een woning die helemaal voldoet aan uw verwachtingen. Gekocht voor een prijs die u zelf waarschijnlijk nooit had kunnen realiseren. In zee gaan met Ter Hart is daarom een investering die zich altijd terugverdient.

Een goed aankoopadvies hoeft helemaal niet duur te zijn. Om u bij te staan bij het kopen van een huis heeft Arno Ter Hart drie pakketten ontwikkeld die aansluiten op specifieke wensen en behoeften. Voor deze pakketten geldt een scherp en vast tarief. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

U kunt zelf het pakket kiezen dat het best aansluit op uw behoefte. U kunt er ook altijd voor kiezen om het pakket later uit te breiden. Heeft u specifieke wensen? Geen probleem! Neem contact met Ter Hart op en samen maken we een op maat gesneden pakket voor uw situatie.

Direct naar onze aankooppakketten

Budget

449,-
Meer lezen

Compleet

1349,-
Meer lezen

Deluxe

2999,-
Meer lezen

Uit de praktijk

“Een cliënt van mij, van wie ik een aankoopopdracht had, had grote interesse voor een woning die voor € 259.000 te koop stond. Op een gegeven moment waren de onderhandelingen zover dat de verkoper een koopsom van € 230.000 voorstelde. Mijn cliënt hoefde alleen nog maar akkoord te geven. Hij zag er toch vanaf, omdat zijn vrouw haar zinnen op iets anders had gezet. Uiteindelijk blijkt de woning twee maanden later alsnog verkocht te zijn voor
€ 250.000. Door iemand zonder aankoopmakelaar. Die persoon had dus bijna € 20.000 kunnen besparen door een beroep te doen op een huiskoopadviseur.”

BENIEUWD WAT TER HART VOOR U KAN BETEKENEN?

Taxatie aanvragen
Vrijblijvende afspraak

Akkrum

Grou

Joure

Drachten

Heerenveen

Leeuwarden

Sneek

Gorredijk

Wolvega