Over ons

/Over ons
Over ons2020-01-16T13:29:39+00:00

Wie is Ter Hart?

Arno ter Hart is al ruim 15 jaar actief als makelaar. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in de aankoopmakelaardij. Met zijn makelaarsdiensten biedt hij zijn klanten veel voordeel. Arno: “Een huis kopen is één van de grootste beslissingen van uw leven. Behalve een goed gevoel zijn er meer zaken die van belang zijn als het gaat om de aankoop van een woning. Zaken die het verdienen om er deskundig naar te kijken. Want juist in het kooptraject is er erg veel te winnen.”

Het werkgebied beslaat heel Noord-Nederland, maar met Akkrum – het geografische middelpunt van Friesland – als vestigingsplaats zult u hem het vaakst in Friesland tegenkomen.

BENIEUWD WAT TER HART VOOR U KAN BETEKENEN?

Bel Ter Hart
Vrijblijvende afspraak

Ter Hart is een VastgoedPRO-makelaar die NRVT en VastgoedCert gecertificeerd is. Dit biedt u de volgende zekerheden:

  • Ter Hart is een gediplomeerde professional die voldoet aan de eisen van de brancheorganisatie, VastgoedPRO.
  • Ter Hart beschikt altijd over een afdoende bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
  • Ter Hart zal zich altijd houden aan de Erecode van VastgoedPRO. Hiermee handelt hij alleen in opdracht – en het belang – van u.
  • Ter Hart werkt conform de gedrags- en beroepsregels en taxatiestandaarden van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare taxatie.
  • Ter Hart is aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken voor de Makelaardij (SGC).  Als consument geniet u hierdoor de bescherming die u nodig heeft.

Akkrum

Grou

Joure

Drachten

Heerenveen

Leeuwarden

Sneek

Gorredijk

Wolvega