Compleet

Compleet2022-01-18T20:02:29+00:00

Veilig een huis kopen

De rente is nog steeds laag, dus profiteer daarvan. Bel of mail met Ter Hart. Ter Hart heeft als geen ander als huiskoopadviseur zicht op de Friese huizenmarkt in het starters- en middensegment.

Compleet

1349,-

Ter Hart aan uw zijde bij de aankoop van een woning, met alle diensten in één pakket. Wanneer blijkt dat er een bouwkundige keuring noodzakelijk is, wordt deze in overleg uitgevoerd en worden de kosten hiervan doorberekend.

Een overzicht van de diensten die van Ter Hart in dit pakket aanbiedt:

  1. Kennismaking. Een goede samenwerking begint bij een volledige kennisgeving van uw wensen. Daar nemen wij uitgebreid de tijd voor, zodat we u goed en eerlijk kunnen adviseren. Daar horen uiteraard ook heldere afspraken bij.
  2. Bezichtiging van de woning. Een grondige inspectie. Van binnen, buiten én de omgeving. Ook nemen wij alle voorkomende juridische en planologische aspecten onder de loep.
  3. Uitbrengen bezichtigingverslag met de taxatiewaarde, de plussen en minnen en algeheel advies. Hiermee heeft u een compleet en helder inzicht in de woning en de waarde.
  4. Onderhandelingen. Het is onze taak uw belangen te verdedigen. Niet alleen een goede prijs, maar ook de opleveringsdatum, eventuele roerende zaken en andere aandachtspunten.
  5. Controle koopakte. Staan de gemaakte afspraken er juist in? We nemen de koopakte uitgebreid met u door, zodat u precies weet wat u ondertekent.
  6. Begeleiding bij de notariskeuze en over de schouder meekijken bij het hypotheekadvies.
  7. De overdracht. Opname meterstanden, inspectie van de woning en de ondertekening van de akte bij de notaris.
  8. Nazorg. Zijn er problemen of vragen na de overdracht, dan kunt u ook bij ons aankloppen.

Helaas komt het voor dat in deze overspannen woningmarkt ondanks onze inspanning er geen succesvolle aankoop tot stand komt. Dan bedragen de kosten € 449,- (incl. BTW).

Vraag Compleet Pakket aan

De kosten bedragen € 1349,- (incl. btw).

Alle pakketten

Budget

449,-
Meer lezen

Compleet

1349,-
Meer lezen

Deluxe

2999,-
Meer lezen

BENIEUWD WAT TER HART VOOR U KAN BETEKENEN?

Bel Ter Hart
Vrijblijvende afspraak

Akkrum

Grou

Joure

Drachten

Heerenveen

Leeuwarden

Sneek

Gorredijk

Wolvega