Aankoopmakelaar

/Aankoopmakelaar
Aankoopmakelaar2020-12-28T17:46:19+00:00

Aankoopmakelaar

Het kopen van een woning lijkt heel eenvoudig. U ziet uw droomhuis, maakt een afspraak voor een bezichtiging en doet een bod. Wanneer de koop rond is, kunt u verhuizen. Helaas is de werkelijkheid vaak heel anders. Het kopen van een woning is doorgaans de grootste financiële transactie die u in uw leven doet. Het eerste huis kopen is natuurlijk extra spannend.

De gemiddelde Nederlander staat twee of drie keer in zijn leven voor zo’n grote aankoop. Hiermee zijn vele mensen ervaringsdeskundige, maar dat wil niet zeggen dat ze een inhoudsdeskundige zijn op het gebied van woningtransacties. Daarom is het verstandig een vakman aan uw zijde te hebben. Iemand die dagelijks actief is met aankoop van onroerend goed en alle ‘ins and outs’ kent.

Uw woning is niet alleen een gebruiksgoed, maar ook een belegging. De investering die u doet is groot. U kunt Ter Hart bij de aankoop van uw woning ook zien als deskundige die ervoor zorgt dat het financiële risico dat u neemt zorgvuldig en professioneel wordt bewaakt. Hij beoordeelt of de onderliggende waarde van de woning overeenkomt met het bedrag dat u bereid bent ervoor te betalen. Zaken die wel eens uit het oog worden verloren, wanneer mensen helemaal verliefd zijn op een woning. En u weet, liefde maakt vaak blind. Ter Hart zorgt er voor dat de uiteindelijke beslissing een weloverwogen en verstandige is.

Bekijk de aankooppakketten

wij naast Aankoopmakelaar ook taxaties doen?

Lees meer over taxatie

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar? 

Lagere aankoopprijs

Omdat de aankoopmakelaar veel ervaring heeft met het onderhandelingsproces, kan hij een lagere aankoopprijs voor u in de wacht slepen. Deze prijs had u zelf waarschijnlijk nooit kunnen realiseren.

Bouwkundige keuring

Als aankoopmakelaar zijn we altijd objectief over de aan te kopen woning. We brengen eventuele gebreken feilloos in kaart: zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Juridische ondersteuning

Wat zijn uw juridische verplichtingen? Mag de verkoper bijvoorbeeld wel of niet in onderhandeling met een tweede partij? We geven u graag inzicht in alle relevante juridische aspecten van de aankoop of verkoop van een woning.

Lokale marktkennis

Aankoopmakelaar Ter Hart is actief in heel Friesland, maar heeft extra ervaring met woningen in Heerenveen, Akkrum, Grou, Joure, Drachten, Leeuwarden, Sneek, Gorredijk en Wolvega. Onze kennis van de lokale woningmarkt en woonomgevingen is vaak doorslaggevend bij het vinden van uw droomwoning.

Uit de praktijk:

“Een cliënt van mij – van wie ik een aankoopopdracht had – had grote interesse voor een woning die voor € 259.000 te koop stond. Op een gegeven moment waren de onderhandelingen zover dat de verkoper een koopsom van € 230.000 voorstelde. Mijn cliënt hoefde alleen nog maar akkoord te geven. Hij zag er toch vanaf, omdat zijn vrouw haar zinnen op iets anders had gezet. Uiteindelijk blijkt de woning twee maanden later alsnog verkocht te zijn voor € 250.000. Door iemand zonder aankoopmakelaar. Die persoon had dus bijna € 20.000 had kunnen besparen door een beroep te doen op een huiskoopadviseur.”

BENIEUWD WAT TER HART VOOR U KAN BETEKENEN?

Bel Ter Hart
Vrijblijvende afspraak

Akkrum

Grou

Joure

Drachten

Heerenveen

Leeuwarden

Sneek

Gorredijk

Wolvega