Referentie Familie Poiesz

///Referentie Familie Poiesz
Referentie Familie Poiesz2019-02-12T09:10:39+00:00

Referentie familie Poiesz

Voor Wilger en Hielkje Poiesz heb ik de aankoop van hun droomplekje aan het water mogen verzorgen. Zij hadden een woonboerderij aan het water met voldoende ruimte voor de paarden op het oog.

Wilger en Hielkje Poiesz

“We wisten precies wat we wilden verbouwen aan de woning, daarvoor hebben we een architect ingeschakeld. We hadden het idee dat de vraagprijs aan de hoge kant was, maar wisten niet goed hoe we dit aan moesten pakken. Zeker bij zo’n bijzonder object. Daarom hebben wij Arno ter Hart ingeschakeld. Hij heeft ons veel werk uit handen genomen bij de aankoop van onze nieuwe huis. Naast uiteraard de onderhandelingen heeft hij ook de contacten met de notaris, gemeente en de belastingdienst gedaan. Hierbij hield hij ons steeds goed op de hoogte van de voortgang. De onderhandelingen verliepen moeizaam, maar Arno heeft toch nog flink wat van de vraagprijs af weten te krijgen.

Omdat er ook weiland bij de boerderij werd verkocht en er een kleine loods op het erf stond, was er achteraf onenigheid met de belastingdienst of hierover 2% of 6% overdrachtsbelasting moest worden gerekend. Arno heeft uiteindelijk namens ons bezwaar gemaakt en we hebben gelijk gekregen. Dat scheelde toch weer een behoorlijk bedrag aan overdrachtsbelasting.

De aankoop is erg prettig verlopen met een mooi resultaat!”

Bekijk ook andere referenties

Alwin en Simone Sixma

“We zijn erg onder de indruk van je professionaliteit en dienstgerichte instelling. Je hebt ons bijgestaan met raad en daad. Wat ons erg beviel was dat je zo goed meedacht in het aankoopproces. Je kon je goed inleven in onze koopwensen en wist dat te vertalen naar de praktijk.”

Lees complete referentie

Douwe en Ietie Douma

“Doordat het rommelig is weet je in eerste instantie niet wat er op je afkomt”, aldus Douwe, “maar Arno heeft alles voor ons op een rijtje gezet inclusief een kostenraming. Dat was zeer verhelderend.” 

Lees complete referentie

Akkrum

Grou

Joure

Drachten

Heerenveen

Leeuwarden

Sneek

Gorredijk

Wolvega